Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
én a hidakat felégetve váltottam
és bejött a módszer.ugyan is akár hányszor próbálkoztam a linuxszal, mindig ott figyelt mellette a win is.és mivel kezdő voltam/vagyok/leszek linux témában ezért sose tartott 2-3bootnál tovább a linux.de az elmúlt egy hónapban csak ubit használtam, mivel csak az van a gépen és már úgy ahogy, de elboldogulok vele.és már terminálban is több parancsot ismerek mint a win parancssorjában
és tetszik is a terminál, megláttam benne a szépet és jót.lehet kissé mazoista váltás volt, de ez kellett ahoz, h megmaradjak a linux mellett.
Aktív témák
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Hardcore café
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és bejött a módszer.ugyan is akár hányszor próbálkoztam a linuxszal, mindig ott figyelt mellette a win is.és mivel kezdő voltam/vagyok/leszek linux témában ezért sose tartott 2-3bootnál tovább a linux.de az elmúlt egy hónapban csak ubit használtam, mivel csak az van a gépen és már úgy ahogy, de elboldogulok vele.és már terminálban is több parancsot ismerek mint a win parancssorjában
és tetszik is a terminál, megláttam benne a szépet és jót.lehet kissé mazoista váltás volt, de ez kellett ahoz, h megmaradjak a linux mellett.