Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Mi van?
Egy lemezen 4 elsődleges partíció is lehet... 
És már mondtam korábban (nem egyszerű, úgy tűnik, kicsit redundánsan kell leírnom az infókat
), hogy a lapozófájl partíciója akkor még csak létrehozva volt, nem volt formázva, utólag formáztam FAT32-re, és arra tettem a lapozófájlt.
Most hogy jön ide, hogy elsődleges partíció? A C: is elsődleges partíció, csak az ábráról az a rész már levágódott, hogy "Primary partition".
Ha már nem fogadsz el semmit abból, amit mondok, és vitatkozol, akkor fejtsd már ki normálisan, mire gondoltál...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy lemezen 4 elsődleges partíció is lehet... 
), hogy a lapozófájl partíciója akkor még csak létrehozva volt, nem volt formázva, utólag formáztam FAT32-re, és arra tettem a lapozófájlt.
Ha már nem fogadsz el semmit abból, amit mondok, és vitatkozol, akkor fejtsd már ki normálisan, mire gondoltál...