Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Aktív témák
-
törölt tag
Nagyon off:
Láthatóan hiába fejlesztik pl. a Windows verzióit évekig, ha rengeteg olyan hiba van, amit az összes támogatott verzióban javítanak. Ez esetben így csak 10év+az XP kifejlesztésére szánt idő az az időmennyiség, ami alatt nem sikerült hibamentesre készíteni. A többit cska azért nem tudjuk, mert már nem támogatott.
Az opensource pedig: add ki gyorsan, add ki sokszor! (Vagy hogy is van?) És jönnek a bugreportok, és javítják. De nem kötelező normál kiadásokat használni, nem kötelező Ubuntut használni. Sőt, Linuxot sem kötelező.
"elvárom hogy minden jól működjön">Így is lehet. De te mivel járultál hozzá ahhoz, hogy te vagy más ingyen használhassa jó minőségben ezt a sw-csomagot, amit jelen esetben pl. Ubuntunak hívnak? Ha az "as it is" ezek szerint ki is maradt, miért érzed jogosnak, hogy reklamálsz?
-
Siriusb
veterán
A kozösségnek éppen az lenne a célja, hogy mindenki azzal járuljon hozzá a közöshöz, amivel tud, pl bug reporttal. Szerintem ez kellene hogy legyen a legkevesebb...
Persze egy vállakozási/vállalati környezetben nem az új funkciók azonnali használatba vétele, hanem a stabilitás a fontos, ott tényleg nem lehet tesztelgetni. -
RBJ
addikt
én is hasonlóan gondolom. pl apró dolgok vannak pl a firefox untiy alatt nincs benne a könyvjelzők import mentés lehetősége vagy a deluge nél egyszerűen nem tudom megnézni, hogy pl milyen verziót használok.
apró és lényegtelen dolgok de mégis idegesítőek. csak azt nem értem ha valamilyen verzió alakul akkor miért nem csak csiszolgatják miért mindig kiadni valami lomot pár havonta.
hozzáteszem nem rossz dolog ez az új panel dolog de mért nem csiszolják vagy még fél évig és aztán legyen végleges és tolják vagy 2 évig oszt jó van.
nem értem minek ez a nagy rohanás a verzióvátlásokkal.
Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Búvárkodás
- Tippmix
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Honda topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest