Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
nem tudom, csak azt hittem, hogy ez fordítva megy nagyjából.
viszont valamit kicsit el****tam, mert update managerből akartam először frissíteni, és bepipálva maradta az acpid is. viszont azt nem tudta feltenni, mert valami problémája volt (valami .so fájlt akart felülírni, ami egy másik csomagnak is része, és ezért nem sikerült neki). viszont most nem tudja leszedni, és amíg az új verzió van fent, addig újratenni sem engedi (mert most nincs hozzáadva a tároló). ilyenkor mit lehet kezdeni?ja, amúgy az OOo felment, viszont nincsenek ikonok a menüsorban, cska szöveggel van kiírva, hogy melyik gomb mit csinál. ez mennyire normális?
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16e 128GB - (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest