- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Hát nem, mivel a kubuntu-desktop csomag sem fért fel az ubuntu-desktop csomag mellé.
Meg nemtom, mintha az aptitude bugos lenne. Ha nagyon sok csomagot telepítek egyszerre (mint pl a kubuntu-desktop függőségei), akkor egyszerűen hazavágja az egész csomagkezelőt. Utána semmi nem segít. De mindegy is, ilyet nem igazán szoktam csinálni, lehet kipróbálom ilyen esetekben az apt-get-et én is (bár jobb szeretem valamiért az aptitude működését).
Visszatérve, az egyik a kettő közül fut választástól függően. Ha megszerkeszted az init.d-s dolgokat, akkor elvileg tud futni egy időben mindkettő, és választott ablakozótól függően kezeli az egyik vagy a másik a rendszert, legalábbis ezt vettem ki belőle. De nem is kísérletezek vele, ahogy elnézem, jobb ha vagy GDM alapú, vagy KDM alapú (van ebből egyáltalán több?) ablakozók vannak csak fent.
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- Azonnali játékos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Meg nemtom, mintha az aptitude bugos lenne. Ha nagyon sok csomagot telepítek egyszerre (mint pl a kubuntu-desktop függőségei), akkor egyszerűen hazavágja az egész csomagkezelőt. Utána semmi nem segít. De mindegy is, ilyet nem igazán szoktam csinálni, lehet kipróbálom ilyen esetekben az apt-get-et én is (bár jobb szeretem valamiért az aptitude működését).