- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
válasz
Sas madár
üzenetére
Nem, hanem ha leformázod a rendszer partícióját és újratelepíted az Ubuntut, akkor amennyiben a leformázatlan /home partícióját ugyanúgy beállítod csatolásra alá, akkor a beállításaid megmaradnak. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a csomagokat nem kell aztán újra feltelepíteni, hanem azt, hogy a rendszer és az alkalmazások beállításai megmaradnak.
De, hogy megnyugtassalak, az Ubuntut nem szükséges újratelepíteni minden héten, nem lassul be, nem rakoncátlankodik, semmi ilyen. Persze össze lehet kuszálni benne dolgokat, akkor valóban szükségessé válhat egy újrahúzás, de én inkább azt találtam ki, hogy visszaállítási pontokat hozok létre és visszaállok ilyenkor egy korábbi állapotra. Ezt Te is megteheted az eszköz adott hozzá.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest