Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
válasz
Melorin
üzenetére
Hát, a böngészős problémádra nyilván nincs más megoldás, mármint ha a hardveres feltételek adottak, hogy egy másik böngészőt is kipróbálsz. Viszont ha kevés a RAM, akkor mondjuk érthető, mert a sok fül sok memóriát eszik, mikor az betelik, akkor ilyen dolgokat lehet tapasztalni.
Én nem használom azt a borítékos bigyulát, sőt, kifejezetten rühellem, már régen eltüntettem. De annyi biztos, hogy az nem alkalmas arra, hogy az e-mail postafiókjaidat figyelje. Viszont vannak erre alkalmazások, a tárolóban találhatsz jó párat.
Én személy szerint inkább a Claws Mail-t használom, ahhoz van rengeteg plugin, lelehet rakni az értesítési területre is, a NotifyOSD-n keresztül képes kommunikálni, tökéletes. Ellenben ilyesmit az Evolution nem tud, de a mail-notification-evolution csomag azért segíthet, ha ragaszkodsz hozzá.Az Adobe Flash Playert kellene feltenni, Synapticban megtalálod flashplugin-installer néven.
-
PuMbA
titán
válasz
Melorin
üzenetére
"Nagy üresség van az embedded videók helyén. YouTube is ilyen, meg kb minden más amit eddig kipróbáltam."
[Gugli Chrome beépített flash-sel]
"De be lehet valahogy állítani úgy a levelezőt, hogy ne lássam mint futó alkalmazást"
Az nem levelező,hanem értesítésgyűjtő,ha kiveszed akkor nem kapsz semmiről értesítést.
Aktív témák
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest