Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
én annak idején vásárlás előtt a google-t kérdeztem, ati rs480 linux szavakkal, és elég szép hosszú nem működik/rosszul működik/van rá workaround listát dobott. aztán úgy döntöttem, hogy az atit kerülöm.
meg is van, bár eléggé elavult: [link]
korábban volt ati kártyám, amit végülis sikerült életre kelteni.
a te esetedben egy kicsit összetettebbnek tűnik a probléma, ha tényleg kifagy a graf felület, és nincs konzol se. indítsd single user módban a rendszert, akkor nem tölti be az x-et.
a kártya esetén az fglrx lehet a megoldás, fel kell tenni a driverét. az apt-cache search fglrx megmondja, hogy mit kell felpakolni. utána telepítsd fel az xorg-driver-fglrx-et (sudo apt-get install xorg-driver-fglrx), sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg, és itt az fglrx drivert válaszd.
ha ez megvan, ellenőrzésként indíts egy startx-et. ha megy az x, akkor félig már nyertünk.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest