Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
-
válasz
floatr
üzenetére
9.10 szoszó, az alapvető dolgok mennek, kompozitos mód fejlődik, de ablakméretezéskor a gép másodperceket zakatol - szerintem a compiz-al lehet valami, hosszas állítgatás után nekem megszűnt ez a várok egy kicsit a maximalizálás előtt dolog. "Mindent" kikapcsoltam (érdekes volt mikor nem tudtam mozgatni az ablakokat
), majd szépen sorba kapcsolgattam be őket.(#24314) floatr: még nem próbáltam a radeonHD-t ezért ajánlani se akartam, de biztos jó dolog

-
Vladi
nagyúr
válasz
floatr
üzenetére
Az intel vonalon pont akkoriban volt regresszió. Részben átírták a drivert, mostanában jön ki belőle. 2 dolgot tehetsz: vagy régebbi disztrót használ, vagy újat. A másik, hogy végig sínylődőd a regressziós időt.
fglrx hol megy, hol nem. A xorgos fiúk csinálják a dolgukat, amit a gyártó nem mindig tud/akar lekövetni. Kár ezen rugózni, így van már egy ideje. Hosszútávú megoldás kizárólag a nyílt driver lehet, mostanában már lehet rá alapozni.
nvidia: hm... azért emlékszem én 2 hónapig visító hűtőre, meg xorg downgradre, mert a legendás támogatásuk akkor éppen nem voltak a helyzet magaslatán.
(#24308) hali01:
Úgy fest, nálad a 9.04 a megfelelő választás. Majd egy pár hónap múlva válthatsz 10.04-re. A csomag ellátottság közel azonos minden kiadásnak, nagy változást nem hoz a fél év. Mi az ami hiányzott?
A funkciók közül mi újat hozott a 9.10, ami korábban hiányzott? Lehet megoldható az is.(#24314) floatr:
Tapasztalat, enyim:
fglrx-el random fagyás. Úgy beállt mint a gerely, ilyet még linuxon nem láttam: egyszer csak leáll az x. Ugyan azt a képet látom. ssh-n rámentem és futott a renszer. váltás 3-as futási szintre, majd vissza 5-re, közben ugyan az a kép. Semmi változás.

radeonHD driver: hopp hirtelen eltűnt a fagyás és tudja mindazt amit elvárok tőle. Ja nem. Többet. Van plymouth boot.

Aktív témák
- Apple asztali gépek
- PlayStation 3
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Arc Raiders
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Azonnali processzoros kérdések órája
- EAFC 26
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
), majd szépen sorba kapcsolgattam be őket.