Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Másik küldetés
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Tudom, tudom, épp arra (is) vonatkozott egyik válaszom.

Bocs mindenkitől, ha most esetleg ismételném más szavait (csak részben olvastam el pinnacle-nek szánt hsz-eket) , de még annyit a jelszavas dologhoz: ha gond van vele, akkor másolás helyett irdd be manualisan, ugyanis néha előfordul, hogy
copy-val nem teljesen korrektül menti el; asszem mintha pl. space-t rakna bele néha, vagy ilyesmi; régen volt evvel gondom, nem tudom már, mi volt, de volt honapokkal ezelott ilyen gondom; meg mastol is hallottam, h nekik is néha.
Ja és nem tudom, megválaszolták-e már neked, de inkább legyen kétszer , mitn egyszer sem ez az egy mondat: ubuntu live cd-ről azt tapasztaltam (és ha jol remlik, utolag itt meg is erősitették számomra, h jol tapasztaltam), hogy NEM CSAK a RAM-ot veszi érdemben igénybe , hanem a vinyót mint virtualis memoria; persze cak ha vagy üres és formazott a vinyó (HDD), vagy vinyón levő oprendszerben (pl. ha fenn van windows) létre lett hozva virtualis memoria (lapozo file).
(Az ubuntu egyébként tobbségében jol kezeli a windows-os particiokat.)
__
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest