Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
Na, most már bal oldalon vannak azok a gombok. Két új téma van, Ambiance meg a Radiance, és az alap úgy tűnik, hogy az előbbi lesz.
Nekem eléggé bejövős ez az új téma, kis csiszolás után úgy döntöttem, hogy az Ambiance marad, és nem üzemelem be az Emeraldot. Már egy-két órával a váltás után azt mondhatom, hogy meg is szoktam a balos bezáró gombot, végül is nem vészes.
A LiveCD is mennyivel szebb ezzel a témával, jó ötlet volt ez a váltás. -
PuMbA
titán
válasz
Major Major
üzenetére
Én még csak tegnap kezdtem használni a témákat,de a világosnál az egész kép egy nagy rikító fehérség,szerintem nagyon rossz. A sötétebb variációnal is néhol tiszta fehér minden,úgyhogy visszavonom,hogy jó témák (képről úgy tűntek). Alap téma hanyagolva lesz

Egyébként meg nagyon gyors,Athlon 64 X2 2,1Ghz-en + 3GB RAM lapozófájl nélkül nem látszik a boot képernyő,olyan gyorsan betölt.
Aktív témák
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest