Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
Na, most már bal oldalon vannak azok a gombok. Két új téma van, Ambiance meg a Radiance, és az alap úgy tűnik, hogy az előbbi lesz.
Nekem eléggé bejövős ez az új téma, kis csiszolás után úgy döntöttem, hogy az Ambiance marad, és nem üzemelem be az Emeraldot. Már egy-két órával a váltás után azt mondhatom, hogy meg is szoktam a balos bezáró gombot, végül is nem vészes.
A LiveCD is mennyivel szebb ezzel a témával, jó ötlet volt ez a váltás. -
PuMbA
titán
válasz
Major Major
üzenetére
Én még csak tegnap kezdtem használni a témákat,de a világosnál az egész kép egy nagy rikító fehérség,szerintem nagyon rossz. A sötétebb variációnal is néhol tiszta fehér minden,úgyhogy visszavonom,hogy jó témák (képről úgy tűntek). Alap téma hanyagolva lesz

Egyébként meg nagyon gyors,Athlon 64 X2 2,1Ghz-en + 3GB RAM lapozófájl nélkül nem látszik a boot képernyő,olyan gyorsan betölt.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest