- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Hogyhogy mi a javaslatom? Én egy Eee 701-esre raktam Ubuntut, és a Skype teljesen használhatatlan lett, noha Xubuntu meg Lubuntu alatt is tökéletes volt (vagyis használható). Nézegettem, és úgy láttam, hogy bezony a Pulseaudio veszi el a proci kapacitását a Skypetól (a másik rendszerekben nincs benne alapból). Szal leszedtem azt, meg pár csomagot még ami hozzá köthető és bezavarhat, felraktam az esoundot és a gnome-alsamixert meg a VolWheelt. Végezetül pedig a hangerőállító funkcióbillentyűket is helyreállítottam a Gyorsbillentyűknél. Azóta remekül lehet vele Skypolni, zenét hallgatni, filmet nézni, bármit, akár egyszerre is, szól minden együtt is. Persze ez Lucid, de jó teljesen.
Persze nem kell leszedni, mert azért vannak előnyei is, de kisebb, vagy régebbi gépeken érdemes lehet megejteni.

(#23591) upszilon: nem értem igazán a kérdésedet, az egész rendszer egy nagy "csomag". A csomagok tartalmazzák a könyvtárstruktúrát, a fájlokat, egy-egy program egyszerűen betömörítve. Mikor "telepíted", csak bemásolódnak a helyükre a könyvtárak, fájlok, meg lefutkorászik a script is vele, beállítódik, ilyesmi.
A kernel is csak egy csomag, a fájljait betömörítették, majd mikor frissül, letörlődnek a kicsomagolt fájlok, helyükre jön a frissített verza, ennyi.
Mit vársz még tőle? A lelkére vagy kíváncsi vagy mi?
Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest