- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sh4d0w: Nyitlocker
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
róland
üzenetére
Ezen természetesen már igen. Ez a lap volt ami alpján 2 napot kinlódtam, hogy a 3945-ös intel kártyát iwlwifi-vel rábírjam a master módra, de nem segített..
Aztán mivel ez az általad linkelt lap is és ez a lap is a broadcom 43xx-es kártyákat mind a master módban működők közé sorolja, azért cseréltem vissza a laptopba az intelt, az atomba pedig a broadcom-ot..
Illetve azért, mert a wl-500gP routerben a BCM4318.as működik, viszont a WL500W-ben pedig ez a 4321-es chip-re épülő kártya van.
Igaz ez mindkettő miniPCI és nem miniPCI express kártya.. Lehetséges lenne, hogy nem a chip számít, hanem a kártyán lennie kell még pár dolognak ahhoz, hogy működjön masterben? Azért ekkora batár nagy a WL500W-ben levő kártya? Pedig abban még nem is 2 sávos rádió van...felora
: Abban a kártyában milyen chip volt? n-es volt, vagy csak g-s?
Én eredetileg az Atheros AR5BXB72 kártyáját néztem ki, ami az Apple Airport Extreme néven MAC-ekben is van, csak kicsit drága próbálkozás, mert itthon 14eFt-ért lehet kapni a kinti 20$-okkal szemben..
Aktív témák
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: Abban a kártyában milyen chip volt? n-es volt, vagy csak g-s?