Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
róland
üzenetére
Ezen természetesen már igen. Ez a lap volt ami alpján 2 napot kinlódtam, hogy a 3945-ös intel kártyát iwlwifi-vel rábírjam a master módra, de nem segített..
Aztán mivel ez az általad linkelt lap is és ez a lap is a broadcom 43xx-es kártyákat mind a master módban működők közé sorolja, azért cseréltem vissza a laptopba az intelt, az atomba pedig a broadcom-ot..
Illetve azért, mert a wl-500gP routerben a BCM4318.as működik, viszont a WL500W-ben pedig ez a 4321-es chip-re épülő kártya van.
Igaz ez mindkettő miniPCI és nem miniPCI express kártya.. Lehetséges lenne, hogy nem a chip számít, hanem a kártyán lennie kell még pár dolognak ahhoz, hogy működjön masterben? Azért ekkora batár nagy a WL500W-ben levő kártya? Pedig abban még nem is 2 sávos rádió van...felora
: Abban a kártyában milyen chip volt? n-es volt, vagy csak g-s?
Én eredetileg az Atheros AR5BXB72 kártyáját néztem ki, ami az Apple Airport Extreme néven MAC-ekben is van, csak kicsit drága próbálkozás, mert itthon 14eFt-ért lehet kapni a kinti 20$-okkal szemben..
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
: Abban a kártyában milyen chip volt? n-es volt, vagy csak g-s?