Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Keresés
		Aktív témák
- 

qwertly addikt Szia  odáig jutok vele,hogy kiválasztom mit akarok memót elelnörizni,linux futatni,cd elenörzés vagy első partició induljon el.Ezek a pontok közöt van egy olyan menü OEM install én erre bökök rá akor betölti a linux kernelt megjelenik a logó és ez a hiba üzenettett adja Udevd- event[7390]:rum_program: '/sbin/modprobe' abnormal exit és melete nem [ok] hanem [fail]Miaz,hogy alternativ install lemez,az ubuntuval azért választotam mert mostani chip magazinban is ezen mutatják be a telepitést.De próbáltam a Mandrivát és az is elszánt hiba üzenettel. odáig jutok vele,hogy kiválasztom mit akarok memót elelnörizni,linux futatni,cd elenörzés vagy első partició induljon el.Ezek a pontok közöt van egy olyan menü OEM install én erre bökök rá akor betölti a linux kernelt megjelenik a logó és ez a hiba üzenettett adja Udevd- event[7390]:rum_program: '/sbin/modprobe' abnormal exit és melete nem [ok] hanem [fail]Miaz,hogy alternativ install lemez,az ubuntuval azért választotam mert mostani chip magazinban is ezen mutatják be a telepitést.De próbáltam a Mandrivát és az is elszánt hiba üzenettel. 
Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

odáig jutok vele,hogy kiválasztom mit akarok memót elelnörizni,linux futatni,cd elenörzés vagy első partició induljon el.Ezek a pontok közöt van egy olyan menü OEM install én erre bökök rá akor betölti a linux kernelt megjelenik a logó és ez a hiba üzenettett adja Udevd- event[7390]:rum_program: '/sbin/modprobe' abnormal exit és melete nem [ok] hanem [fail]Miaz,hogy alternativ install lemez,az ubuntuval azért választotam mert mostani chip magazinban is ezen mutatják be a telepitést.De próbáltam a Mandrivát és az is elszánt hiba üzenettel.
 odáig jutok vele,hogy kiválasztom mit akarok memót elelnörizni,linux futatni,cd elenörzés vagy első partició induljon el.Ezek a pontok közöt van egy olyan menü OEM install én erre bökök rá akor betölti a linux kernelt megjelenik a logó és ez a hiba üzenettett adja Udevd- event[7390]:rum_program: '/sbin/modprobe' abnormal exit és melete nem [ok] hanem [fail]Miaz,hogy alternativ install lemez,az ubuntuval azért választotam mert mostani chip magazinban is ezen mutatják be a telepitést.De próbáltam a Mandrivát és az is elszánt hiba üzenettel.