Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Aktív témák
-
GD
őstag
most mé, olyan cuki
, amúgy nem csak egy sima apt-get parancsot futtat, forrásokat szed le meg deb-t csinál meg mittomén.. annyi sort dobált ki a képernyőre hogy azt hittem mátrixban látok..perl script
kényelem :-) és működikha az nvidia oldalon lévő binárissal akartam telepíteni, sose jött össze mert "No precompile kernel found" persze a /usr/src-ben már csak a fülemre nem raktam symlinket linux néven..de így sem, ráadásul a 2.6.21-22 körül van vmi más nvidia bug is..
nem vagyok én annyira google túrós pajtás..
aztán debian-ra nvidia ,automatix2-vel már beszívtam..más: nuvola nevű témát használok gnome alatt és a ("start") menüben túl nagyok az ikonok. a 800-as függőleges felbontáshoz nem fér ki ha sok elem van a menüben, csúszkálni meg nem szeretek.... lehet vhogy méretezni?.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, amúgy nem csak egy sima apt-get parancsot futtat, forrásokat szed le meg deb-t csinál meg mittomén.. annyi sort dobált ki a képernyőre hogy azt hittem mátrixban látok..perl script