Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
harry
veterán
Ezt a leírást követtem [link]
Itt nincs megadott driver, így gondoltam 'all' mindent lefordítok, és így nem volt jó, helyette a serial-t választottam, így már lefordult, és ment a make is, de maga a lirc nem igazán... Megpróbáltam úgy, hogy letöröltem mindent, dpkg-val, a mappákat is (pl. /etc/lirc), kerner forrást, azt újra kifejtettem, make oldconfig, prepare, modules (a scriptekig), így ment a lirc make, de pl. nem hozott létre az /etc alatt lirc mappát
Na mindegy, mára hagyom azt hiszem... köszönöm a sok segítséget, holnap, vagy valamikor nekiállok ismét, újra átgondolva a dolgokat.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest