Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Aktív témák
-
harry
veterán
/drivers/lirc_dev# ls
lirc_dev.c lirc_dev.h Makefile Makefile.am Makefile.automake Makefile.inTehát nincs "Module*.symvers", nem tudom mennyire gond, utána mint írtad is, ignorálja, bár ez pontosan nem tudom mit jelent.
Amúgy azért néztem konkrétan ezt a verziót, mert itt valaki azt írta, hogy neki ezzel sikerült lircet beüzemelnie: [link]:
"Gentoo alatt a is 0.8.5 volt a repóban, de le sem fordult, aztán elkezdtem próbálgatni 0.8.2-től a verziókat, és csak a 0.8.4a jutott túl a ./configure -n. A make símán ment, és működik rendesen."A másik, hogy igen, megpróbáltam a linux-headers-aktuális headerek könyvtárban futtatni a make oldconfig-ot és a make preparet, ennek eredménye:
root@mythubuntu:/usr/src/linux-headers-2.6.28-14-generic# make oldconfig && make prepare
scripts/kconfig/conf -o arch/x86/Kconfig
#
# configuration written to .config
#
scripts/kconfig/conf -s arch/x86/Kconfig
CHK include/linux/version.h
CHK include/linux/utsrelease.h
SYMLINK include/asm -> include/asm-x86
make[1]: *** No rule to make target `kernel/bounds.c', needed by `kernel/bounds.s'. Stop.
make: *** [prepare0] Error 2 -
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest