- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Biztos, úgy van ahogy mondod. Az LXDE felülete teljessen megfelelne , de tényleg nem kéne annyi kiegészítő hozzá. Legjobb lenne ,ha össze tudnák rakni egy rendszert ,de ehhez kisgyerek vagyok. Amúgy ,ha a "hegesztős" minimal cd-s megoldással sikerülne egy mükődő rendszert faragni azt a végén el lehet menteni ,akár iso-ba ? És bármikor el ill. hozzá lehetne tenni alkalmazásokat , felületeket ,stb. mint pl. windowsnál az nlite-al ?
(#16078) Major Major
jó ez a crunchbang, csak azt nem tudom hgy sikerült azért ezt is felhízlalni egy CD méretűre. tele van fölösleges programmal
Hát ez az nekem sem kell annyi minden , csak "aránylag" szép felülete legyen egy pár alkalmazással, majd ha szükséges valamelyik ,felteszem.
Köszi a tippet a 9.04 -ről ,majd meglesem.
Zenwalk ,igen ez elég jónak tünik a screenshotok alapján, de még nem jártam után,hogy tud-e magyaról.
(#16082) pc-user
Én a Standart kiadást szedtem le még tegnap ,délután felrakom ,ha engedi magát. Remélem nálam ,minden ok. lesz.

Én is örülnék valami Puppy, vagy Dammn Small Linux sebességű magyar disztrónak... Az nekem is ,remélem egy legalább jó lesz az ajánlások közül.

Más: Amúgy a screenshotokat, hogy csinálják a cikkekhez ? pl. telepítés folyamatának leírásához ?

-
Major Major
senior tag
jó ez a crunchbang, csak azt nem tudom hgy sikerült azért ezt is felhízlalni egy CD méretűre. tele van fölösleges programmal

zodo: a crunchbang honlapján csak a 8.10-hez van link, de van kint félhivatalos 9.04 is, nézz szét a fórumban
zenwalkkal én is szemeztem már, csak hát nehéz itt hagyni a megszokott ubit
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Windows 7
- Milyen autót vegyek?
- GL.iNet OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest