- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
junkfer
csendes tag
Köszi a segítséget, este újabb próba, azonban azt már most tudom, hogy ha konsolban adom ki a poweroff-ot akkor is visszavált az ismert kde betöltő/leállító ''csíkra'', ha term-ből akkor meg eleve grafikus felületen van

hogy ki mit ésmiért használ talán nem kellene boncolgatni. pár ''napja'' használgatok már néhány helyen korábbi debi disztribeket (pl. stabilitás, funkcionalitás miatt), és én meg amellett raktam le a voksomat
. Az hogy ezen a gépen kubu van annak hasonlóak az okai, mint ngabor2, csak nálam wlan és hangkártya.... -
ngabor2
nagyúr
pl azértcsinál root jelszót, mert megszokta, hogy root-ként tevékenykedik, ha kell. én se szeretem a sudo-t. és hogy mégis miért használok ubuntut? mert a debian jó lenne, ha nem lennének akkora hülyeségei. pl. a nyomtatómat nem bírtam életre kelteni deb alatt, ubuntu alatt automatikusan ment. ráadásul amit a deb és a firefox egymással művelt... és ezek nevezik magukat a szabad szoftver bajnokainak

mod:csak kiváncsiságból megnéztem az adatlapodat. debreceni vagy te is? egy talira eljöhetnél, igen hozzáértőnek tűnsz ezen a téren. ja, és szép kerek a napjaid száma, 256
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Napelem
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- További aktív témák...
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Az hogy ezen a gépen kubu van annak hasonlóak az okai, mint ngabor2, csak nálam wlan és hangkártya....