Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
junkfer
csendes tag
Köszi a segítséget, este újabb próba, azonban azt már most tudom, hogy ha konsolban adom ki a poweroff-ot akkor is visszavált az ismert kde betöltő/leállító ''csíkra'', ha term-ből akkor meg eleve grafikus felületen van

hogy ki mit ésmiért használ talán nem kellene boncolgatni. pár ''napja'' használgatok már néhány helyen korábbi debi disztribeket (pl. stabilitás, funkcionalitás miatt), és én meg amellett raktam le a voksomat
. Az hogy ezen a gépen kubu van annak hasonlóak az okai, mint ngabor2, csak nálam wlan és hangkártya.... -
ngabor2
nagyúr
pl azértcsinál root jelszót, mert megszokta, hogy root-ként tevékenykedik, ha kell. én se szeretem a sudo-t. és hogy mégis miért használok ubuntut? mert a debian jó lenne, ha nem lennének akkora hülyeségei. pl. a nyomtatómat nem bírtam életre kelteni deb alatt, ubuntu alatt automatikusan ment. ráadásul amit a deb és a firefox egymással művelt... és ezek nevezik magukat a szabad szoftver bajnokainak

mod:csak kiváncsiságból megnéztem az adatlapodat. debreceni vagy te is? egy talira eljöhetnél, igen hozzáértőnek tűnsz ezen a téren. ja, és szép kerek a napjaid száma, 256
Aktív témák
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Az hogy ezen a gépen kubu van annak hasonlóak az okai, mint ngabor2, csak nálam wlan és hangkártya....