- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Major Major
üzenetére
igen, ezt én értem, de ez csak nautilusban kapcsolja ki a kukát. elvileg ki is kapcsoltam már egyszer, bár lehet, hogy azt előző telepítésnél.
viszont ami zavaró, hogy más programban, például gThumb-ban ezek a beállítások nem élnek, sőt, a gThumb nem is tudja értelmzeni a shift+del kombinációt, és csak kukába töröl...szerk.: sőt, most nézem, hogy nálam csak olyan opció van az általad vázolt helyen, hogy "include a delete command that bypasses trash". tehát nem kötelező érvénnyel kerüli meg a szemetest, hanem lehetőséget ad rá (gondolom a shift+del opcióra gondolnak itt)
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mesterséges intelligencia topik
- Besegít az AI a zöldségespultnál
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs