- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Majd biztosan kell valami "parasztvakítás" szerűség, mert megrögzött Win felhasználó a srác
Igaz, megszívta, mert a frissen vett occsó laposról kiderült, hogy csak Vista drivert biztosít a gyártó, azt meg ennek a vasnak sokallom, 1 Gb RAM, XP meg not supported... Mindenesetre holnap megnézem, köszMás: adnék hozzá a szoftverforrásokhoz egy repót, azt mondja:
"GPG hiba: http://ppa.launchpad.net intrepid Release: Az alábbi aláírások nem igazolhatók, mert a nyilvános kulcs nem elérhető: NO_PUBKEY 53BABE78DF90C47A" Honnan szerzzek neki kulcsot? Eddig már többször telepítettem innen, eddig nem volt gond vele...
Ja, ha már itt vagyok, mai pozitív élmény: fent említett gép nem volt netközelben, gondoltam, megnézzük mennyire működik az új network manager vagy mi, mini USB-n rákötöttem a mobilt, megadtam a szolgáltatót meg az országot és kb 30 mp-el bedugást követően már működött! Ez még engem is meglepett, remélem a mobilnet is ilyen gyorsan bejön neki.
Aktív témák
- Star Trek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wuthering Waves
- Sweet.tv - internetes TV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz, megszívta, mert a frissen vett occsó laposról kiderült, hogy csak Vista drivert biztosít a gyártó, azt meg ennek a vasnak sokallom, 1 Gb RAM, XP meg not supported... Mindenesetre holnap megnézem, kösz