- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Majd biztosan kell valami "parasztvakítás" szerűség, mert megrögzött Win felhasználó a srác
Igaz, megszívta, mert a frissen vett occsó laposról kiderült, hogy csak Vista drivert biztosít a gyártó, azt meg ennek a vasnak sokallom, 1 Gb RAM, XP meg not supported... Mindenesetre holnap megnézem, köszMás: adnék hozzá a szoftverforrásokhoz egy repót, azt mondja:
"GPG hiba: http://ppa.launchpad.net intrepid Release: Az alábbi aláírások nem igazolhatók, mert a nyilvános kulcs nem elérhető: NO_PUBKEY 53BABE78DF90C47A" Honnan szerzzek neki kulcsot? Eddig már többször telepítettem innen, eddig nem volt gond vele...
Ja, ha már itt vagyok, mai pozitív élmény: fent említett gép nem volt netközelben, gondoltam, megnézzük mennyire működik az új network manager vagy mi, mini USB-n rákötöttem a mobilt, megadtam a szolgáltatót meg az országot és kb 30 mp-el bedugást követően már működött! Ez még engem is meglepett, remélem a mobilnet is ilyen gyorsan bejön neki.
Aktív témák
- Android szakmai topik
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Gumi és felni topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Jövedelem
- Autós topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz, megszívta, mert a frissen vett occsó laposról kiderült, hogy csak Vista drivert biztosít a gyártó, azt meg ennek a vasnak sokallom, 1 Gb RAM, XP meg not supported... Mindenesetre holnap megnézem, kösz