Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Majd biztosan kell valami "parasztvakítás" szerűség, mert megrögzött Win felhasználó a srác
Igaz, megszívta, mert a frissen vett occsó laposról kiderült, hogy csak Vista drivert biztosít a gyártó, azt meg ennek a vasnak sokallom, 1 Gb RAM, XP meg not supported... Mindenesetre holnap megnézem, köszMás: adnék hozzá a szoftverforrásokhoz egy repót, azt mondja:
"GPG hiba: http://ppa.launchpad.net intrepid Release: Az alábbi aláírások nem igazolhatók, mert a nyilvános kulcs nem elérhető: NO_PUBKEY 53BABE78DF90C47A" Honnan szerzzek neki kulcsot? Eddig már többször telepítettem innen, eddig nem volt gond vele...
Ja, ha már itt vagyok, mai pozitív élmény: fent említett gép nem volt netközelben, gondoltam, megnézzük mennyire működik az új network manager vagy mi, mini USB-n rákötöttem a mobilt, megadtam a szolgáltatót meg az országot és kb 30 mp-el bedugást követően már működött! Ez még engem is meglepett, remélem a mobilnet is ilyen gyorsan bejön neki.
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ingatlanos topic!
- Házimozi haladó szinten
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- OLED monitor topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- XMLTV EPG letöltő progi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Igaz, megszívta, mert a frissen vett occsó laposról kiderült, hogy csak Vista drivert biztosít a gyártó, azt meg ennek a vasnak sokallom, 1 Gb RAM, XP meg not supported... Mindenesetre holnap megnézem, kösz