Hirdetés
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Köszi. Közben feltettem a 8.10-et és megnézem majd,hogy itt mi lesz a reakció. Ha nem akarja az ígazat , ígérem meg mondom mit történik a te verzíódnál.
Kb. ezt tudja a progi: Link
Otthonra megfelelő "studio szerű" alap.
Lehet ,hogy találnék megfelelő linuxos verzíót csak,hogy én vagyok a 33 éves kezdő linuxos aki gondolta megpróbálja a hírhedt wine-al futtatni a régi kedvencét.
Viccet félretéve, tényleg most tettem fel kb. 30 perce a kecskét,de holnapra testreszabom és majd nézzelődők linuxos verzíó ügyben.Most engedélyeztem a zárt meghajtókat (ati vga),így kicsit ízgis,hogy mi lesz a restart útán. Múltkor nagyon bumburnyák volt a képernyőfelbontást illetően. 8.04-en símán ment minden,remélem itt is úgy lesz
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest