Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Kephamos
üzenetére
Hozzáteszem, én telepítettem újra Linuxot úgy, hogy gyakorlatilag mindenem megmaradt, csak a megfelelő programokat kellett újból feltenni és pl. a videokártyát megfelelően beállítani. Igaz, ez Mandriva, de teljesen lényegtelen. Ennyit akár ki is bír az ember félévente.
(Egyébként azért választottam az újratelepítést, mert egy csomó felesleges programot feltettem, és nem akartam elszórakozni azzal, hogy külön-külön mindent eltávolítok.)
Szóval nagyon egyszerűen, minimális erőfeszítéssel visszakaptam az előtte működő rendszerem, az egyéni beállítások megőrzésével.
Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Projektor topic
- Horgász topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- Akvarisztika
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest