Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
Gambit
üzenetére
hmm. az már tényleg nagy, akkor lehet én tévedtem.
mégsem:
DVD downloads
Don't be confused, even though DVDs can hold far more data than the typical Ubuntu CD, the main benefit of the DVD downloads is to get access to all of the available language packs. Most people will be fine with the standard CD installer. There are fewer download locations for the DVD images and this list is updated less frequently than for the CD images.ööö, magyar sztem az alap CDben is benne van, de igazából én is angol párti vagyok, régen néztem, nem vagyok biztos.
Aktív témák
- Androidos fejegységek
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- Akvarisztika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest