- Fórumok
- Egyéb
- Twollah / supplex
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
-
Chapell
aktív tag
-
twollah
nagyúr
-
Chapell
aktív tag
És ez a supplex pontosan milyen anyagokkal foglalkozik?
-
twollah
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
Chapell
aktív tag
-
twollah
nagyúr
Programozni szivesen programoznek ha lenne lenne idom arra, hogy megtanuljak programozni, a rajzolas meg nagyon sutan meg, megragadtam kb a 6 eves ovodas szinvonalon.
-
Alan
aktív tag
Trader, hm, nem erre számítottam... pedig már azt hittem, programozol, netán grafikus lettél és leszoktál a warezról :) :) :)
Mindenesetre köszi a választ, így akkor már nem kérdezek többet. Tőlem bezárható a téma. -
eper-fa
aktív tag
-
Agyzuzo
addikt
-
anaqer
veterán
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
A csapat nem uj hanem egy patinans kulfoldo csapat tagja lettem mint trader.
Remelem ennyi eleg. -
Apollo17hu
őstag
_Volkovy_-nak adott válaszod második felét gondolom nekem szántad.
Talán ha pöttyet bővebben fejtetted volna ki, h miről is szól a topic, nem ugattalak volna le. De aki nem veszi a fáradtságot, hogy leírja, miről is akar eszmét cserélni, az ne remélje, hogy fikázás nélkül marad. -
Alan
aktív tag
Úgy van :), ezért gondoltam, hátha másnak is érdekes lehet.
Csak azt nem értem, hogy akit nem érdekel a téma, az ugyan miért veszi a fáradságot, hogy beszóljon??? Mindegy, annyi baj legyen, megvárom, hogy twollah is felébredjen és hozzászóljon :D -
_Volkovy_
nagyúr
-
Apollo17hu
őstag
-
Apika
addikt
-
hungeek
senior tag
lehet kicsit le vagyok maradva.....
mivan? twollah beált valami dvdrippelő társaságba vagy mi a halál?? -
UHHH
őstag
Eloszor SUPAPLEXET olvastam!
[L]http://www.elmerproductions.com/sp/[/L] meg [L]http://www.mobygames.com/game/sheet/gameId,2106/[/L]
SupaPLEX FOREVER!:) -
Alan
aktív tag
twollah, mesélj egy kicsit az új csapatodról, ha van kedved. Te miben vagy aktív? Kik tagok még? Mit release-eltetek eddig?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Twollah / supplex
- (téma lezárva)
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Marxistává válik az AI, ha elviselhetetlenné teszik a munkakörülményeit
- Temu
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Szólánc.
- Lenovo IdeaPad notebookok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Switch Játékok eladóak!
- X1 Yoga Gen8 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5479
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest