Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Közben az történt, hogy ha dx10-ben futattom, szintén full HD, és kikapcsolom az élsimítást (minek is hagytam ekkora felbontásba rajta?!) - akkor a game normálisan fut, szebb picit, mint dx9 ÉS NEM FAGY KI.
Na, azóta feljebb tornásztam a lényeim szintjét 11-re (ez már = az aktuális szintemmel), és egy kis Psycho effect-kártya hozzáadásával újabb érdekes lényt teremtettem, de nem lövöm le a poént... Kegyetlen
...
Amúgy ezek az idézett cuccok most nagyon nagy segítség nekem, többnyire jól feltartják az ellent, amíg én hátulról küldöm a varázslatokat. Jah, és még csak 1 lényt tudok, de később lehet egyszerre több is...JAH, a duma közbeni kameraforgatás remek, SŐT, közben néha mászkálhatsz is, miközben a hozzád beszélő követ a tekintetével. Ezek apró dolognak tűnnek, de ÉLETET visznek a játékba!
(amúgy nekem is ez a Greenmangaming-es verzió van megvéve)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fogyjunk le!
- Túraautó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...