Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
vernyul
tag
A legjobb taviranyitos progi az UICE barmit meg lehet benne oldani csak legyen sokgombos taviranyitod a hangerot lazan le tudja kezelni en ezt hasznalom gombnyomasra indul a Winamp a mediaplayer leallitas az egeret is ra raktam 6 gombra (4 gomb az irany + jobb ball) igy fel se kell kelnem az agybol tudok barmit szabalyozni a gepen :DD A beallitasa egy kicsit hosszu volt de csak egyszer kell megcsznalni. Barmilyen infravevovel eboldogul mindenhol ahol nezgettem ilyen progik utan ezt tartottak a legjobbnak
-
Sipi
addikt
Én is hasonló cipőben járok, sokat keresgéltem, és erre jutottam: Windows alá csak a WinLirc programot találtam [L]http://winlirc.sourceforge.net[/L], de ez csak soros portra kötött infrared hardverrel működik, párhuzamos, IRDA és IRman hardverekkel nem. Úgyhogy a jó kis TV-kártyákhoz adott cuccoknak annyi...:((
Elvileg nem lenne nagy ördöngösség, mert ezeknél az I2C buszon lehet kommunikálni az infrával is, Linux alatt megy is ezerrel, Windows alá is léteznek I2C buheráló progik...
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Le Mans Ultimate
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Foxpost
- Lakás- Szoba- Diffúzor és folyadék - Ki milyet használ?
- Gyúrósok ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest