- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- thesound: Segítőkészség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grandmasterb
csendes tag
Hali
Még mindíg segytséget szeretnék kérni emiatt:AVerMedia - AVerTV Hybrid STB 1080i
Azóta próbálom a monitoromra rákötni kevés sikerrel. Nem adott DVI csatlakozóval összekötve jelet a monitornak. Se jel de még OSD menü sem volt látható
Próbáltam:
- 2 azonos Single link DVI kábellel összekötni ahogy írtátok feljebb.(Support szerint is így kellene)
- Kipróbáltam az összes gombot nyomkodva és többféleképp újraindítva is. Semmi eredménnyel.
- Kipróbáltam több DVI kábelt is azután, semmi eredménnyel.Megannyi próbálkozás után csak AV kábelle sikerült jelet de legalább az OSD kicsikaronom belölle.
És végül meglepetésre volt jel, de csak ha átváltottam egy átalakítóval a végső jelet VGA ra.
Szerintetek DVI kábellel az életben lehet ezen képet csikarni a monitorra?
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest