- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
Aktív témák
-
bebean
aktív tag
válasz
gatotkacsa
üzenetére
hello!
szerintem talan az lehet a problema, h. vmelyik viruskeresö prog idle allapotot erzekel, ha csak a tv megy & elkezd a hatterben virustkeresni... nekem is volt ilyen problemam regebben, de föleg csak felvételeknel...
[Szerkesztve] -
DukeFX
tag
A teljesítményt (Memóriahasználatot) állítsd át ''Programok''-ra. Ha nem ezen van, akkor a memet az oprendszer működtetéséhez használja, a programok meg a Virtuális memet és ezért darál a vinyó.
-
gatotkacsa
csendes tag
Helló mindenkinek!
A tv tunerem -amikor tv-t nézek- folyamatosan használja a merevlemezt. Normális ez? Nem lehet valahogy kikapcsolni? Nem értem, hogy minek az neki 6órán keresztül pl. egy szombat délután...
Ezenkívül szerintem a képe is szaggat. Nem nagyon látványos, de ha az adásban valamit keresztbe elfuttatva írnak ki, az olyan mintha négy apró ugrás után várna, és a hetedikre ugrana, újra négy kis ugrás, újra egy nagyobb... Romantikus film végén, a csúcsponton a kamera ráfordul a naplementére...és odaszaggatja magát a főszereplőkről....Kis változásoknál viszont nem feltűnő.
DVD-ről, és merevlemezre másolt avi filmek is teljesen normálisan futnak, akár a TV vétel mellett három is, ekkor sem lesz rosszabb a TV vétel szaggatása.
A Fraps program 21 képet jelez ki, hogy ennyit tesz ki a monitorra (Compack s710), másnál is ennyi?
Ha vannak válaszaitok, írjatok!
Köszönöm
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs