Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
littlelion21
üzenetére
A Blacksite is elkurt@?Azzal még nem játszottam
De ez sem volt annyira gáz, kicsit szokni kellett a játékot, és ment utána magától, én pl majdnemmárcsakhogy élveztem a játékot a végére, ahhoz képest hogy az elején már nagyon vártam hogy vége legyen 
-
az este gyorsan legyalultam én is ezt a kis játékocskát
alapjába véve sok bajom nem volt vele kicsit szokni kellett a lövöldözést, eléggé visszaütött a puska, a végén már a plafont lőttem néha
a vért hiányoltam belőle, és nem is nagyon találtam olyan helyet ahol le lett volna tiltva, ezek szerint nincs is benne?
alapjába véve el lehetett vele gányolni, de tutira nem lesz az év játéka 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ez sem volt annyira gáz, kicsit szokni kellett a játékot, és ment utána magától, én pl majdnemmárcsakhogy élveztem a játékot a végére, ahhoz képest hogy az elején már nagyon vártam hogy vége legyen 
a vért hiányoltam belőle, és nem is nagyon találtam olyan helyet ahol le lett volna tiltva, ezek szerint nincs is benne?
alapjába véve el lehetett vele gányolni, de tutira nem lesz az év játéka