Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Arra szereték rákérdezni hogy van-e valakinek ötlete arra hogy amikor alulfeszelem a procit biosban ( beálítom hogy -0,1 vagy -0,05v ) akkor a coretemp és cpu-z is az eredeti proci feszt mutatja. Ez csak akkor van ha alulfeszelem, fölfele kiírja rendesen.
-
toldy
őstag
válasz
d@minator
üzenetére
Azt tudom, és azt is hogy az nem az az FSB amit az órajel számolásakor használunk henem az az fsb ami a procinál van megadva. Esetemben 1333mhz és hiába emelem , nem indul a gép.
A pci frenkvenciát állt hol lehet állítani? Bár nekem csak 1 db pci-e 16x van és abba sincs semmi .
-
toldy
őstag
válasz
d@minator
üzenetére
A System Clocks menüben csak az aktuális proci és fsb frekvenciát írja ki. Tudom hogy az FSB & memory config ba kell állítgatnom, csak azt nem hogy. Bármit húzok egyszerüen nem indul a gép ( még a post képrnyőse jön be). Már próbáltam hogy unlinked-re rakom és hagyom a ramot gyári állapoton de nem vált, azt is próbáltam hogy linkedre állítom a dologkat és húztam a ramot is ( de a cl azt egyel visszább állítottam).
Egyébként 2x2 Gb Geil Black Dragon DDR2 800mhz, CL4-es ramom van.
Jut eszembe, nincs lehetőségem alulfeszelésre illetve szorzó csökkentésére.
-
toldy
őstag
Üdv.
Van egy zotac 9300 itx lapom benne egy q8200-val és szeretném egy kicsit húzni. Tudom hogy nem tuning proci de nem 4ghz a cél, hanem csak max 3 ghz, és nem tudom hogy miket állítsak (elötte egy laptopom volt ,az elött meg asus lapjaim voltak csak).
Azt már konstatáltam hogy a bios beállítások elég szegényesek. Azt szeretném megkérdezni hogy mi mindent kell hogy állítsak? Egyébként ilyen a bios ezen része: [link] ezen belül [link]Azt tudom bármit is bróbáltam húzni egyszerűen nem indult utána a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest