- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordDante
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #44287 üzenetére
Köszi a választ!
Végül az oldotta meg, hogy a shadow rock 2-t leszedtem róla, és visszatettem a ThermalTake Contac 21-et ami rajta volt, miután alaposan lepucoltam az előző pasztát.
Most az általad is írt 80 fok a max, úgy hogy 3,9 Ghz-en futtatom. (leginkább 75-79 között, néha felugrik 83-84-re, a max egy kb egy másodperces 89 volt)....Most lehet, hogy tényleg a paszta volt a gond, de az fix, hogy még egyszer át nem szerelem az egészet, mert egy kínszenvedés volt
-
LordDante
csendes tag
Sziasztok!
Egy i7 3770k-ra tettem a kezem.
Egy Be quiet! Shadow Rock 2 hűti.
AIDA 64-el stressztesztelek rajta, és fenomenálisan magas hőmérsékletet mutat a magokra...
Linkelek egy képet.Szerintetek mi lehet a baj? Az alaplap egy ASRock Z77 extreme4. Vagy a magoknál az értéket nem is kell néznem csak a sima "CPU" jelölésnél lévő értéket? (mert az mindig normális). Alapon pörög ennyire, húzva sincs...
-
LordDante
csendes tag
válasz
kriszbon #44101 üzenetére
Szia!
Értem, köszönöm a gyors választ!
Sejtettem, hogy ezekkel nem lesz az igazi...
Stressz teszteltem egy picit AIDA 64-el, csúnyán felment a hőmérséklet (96 fok volt a max.) Értelemszerűen csak pár percig járattam. Játék alatt (Witcher 3, minden high vagy környéke) 75-83 fok között mozgott fél óra játék alatt/után.Mit ajánlanátok hozzá hűtésnek?
Milyen adatokat adjak még meg ami segítene?Elöljáróban a gép fő adatai:
alaplap: GA-P61-USB3-B3
RAM: 2x4 GB Kingston 1333 Mhz
GPU: Gigabyte GTX 960 2GB
A ház egy ThermalTake V4Ahogy látható még elég zöldfülű vagyok a témában, ezért is kéne a részletes tanács
Köszönöm előre a segítséget! -
LordDante
csendes tag
Sziasztok!
Kérdéseim az alábbiak:
Most szereztem be egy i5 2500k-t.
Két hűtőm is van hozzá, egy E41759-002 (réz) és egy E33681-001 (alumínium).Kérdésem, hogy melyiket érdemesebb használni hozzá? (Feltételezem a 002-est, de inkább rákérdezek) Illetve mi a kettő között a nagy különbség (van-e) ?
Második kérdés: Ezek ugye "gyári" hűtőnek számítanak, meddig tudnám kb. húzni a CPU-t gondok nélkül? 3,8-4.0 Ghz-ig kibírná, vagy gondolkozzak el másik hűtőn és ne rizikózzak?
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Airsoft
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest