Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordDante
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Köszi a választ!

Végül az oldotta meg, hogy a shadow rock 2-t leszedtem róla, és visszatettem a ThermalTake Contac 21-et ami rajta volt, miután alaposan lepucoltam az előző pasztát.
Most az általad is írt 80 fok a max, úgy hogy 3,9 Ghz-en futtatom. (leginkább 75-79 között, néha felugrik 83-84-re, a max egy kb egy másodperces 89 volt)....Most lehet, hogy tényleg a paszta volt a gond, de az fix, hogy még egyszer át nem szerelem az egészet, mert egy kínszenvedés volt

-
LordDante
csendes tag
Sziasztok!
Egy i7 3770k-ra tettem a kezem.
Egy Be quiet! Shadow Rock 2 hűti.
AIDA 64-el stressztesztelek rajta, és fenomenálisan magas hőmérsékletet mutat a magokra...
Linkelek egy képet.
Szerintetek mi lehet a baj? Az alaplap egy ASRock Z77 extreme4. Vagy a magoknál az értéket nem is kell néznem csak a sima "CPU" jelölésnél lévő értéket? (mert az mindig normális). Alapon pörög ennyire, húzva sincs...

-
LordDante
csendes tag
válasz
kriszbon
üzenetére
Szia!
Értem, köszönöm a gyors választ!
Sejtettem, hogy ezekkel nem lesz az igazi...
Stressz teszteltem egy picit AIDA 64-el, csúnyán felment a hőmérséklet (96 fok volt a max.) Értelemszerűen csak pár percig járattam. Játék alatt (Witcher 3, minden high vagy környéke) 75-83 fok között mozgott fél óra játék alatt/után.Mit ajánlanátok hozzá hűtésnek?
Milyen adatokat adjak még meg ami segítene?Elöljáróban a gép fő adatai:
alaplap: GA-P61-USB3-B3
RAM: 2x4 GB Kingston 1333 Mhz
GPU: Gigabyte GTX 960 2GB
A ház egy ThermalTake V4Ahogy látható még elég zöldfülű vagyok a témában, ezért is kéne a részletes tanács

Köszönöm előre a segítséget!
-
LordDante
csendes tag
Sziasztok!
Kérdéseim az alábbiak:
Most szereztem be egy i5 2500k-t.
Két hűtőm is van hozzá, egy E41759-002 (réz) és egy E33681-001 (alumínium).Kérdésem, hogy melyiket érdemesebb használni hozzá? (Feltételezem a 002-est, de inkább rákérdezek) Illetve mi a kettő között a nagy különbség (van-e) ?
Második kérdés: Ezek ugye "gyári" hűtőnek számítanak, meddig tudnám kb. húzni a CPU-t gondok nélkül? 3,8-4.0 Ghz-ig kibírná, vagy gondolkozzak el másik hűtőn és ne rizikózzak?
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- PlayStation 5
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest