- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Segítség kellene E8400 tuning terén, mert már kifogytam az ötletekből. Alaplap Giga P35-DS3 rev2.1. Már adtam BIOS-ban 1.35v-ot a CPU-nak, a végén már a GMCH-nak is plusz 0.1-et, de sehogy sem akar stabillá válni 9*426-on. 1066-os ramjaim vannak, azok fixen 2.1-en mennek, azokkal biztos nincs gond. De a Prime95 5 percen belül eldobja magát (Win 7 azt írja hogy a program hibát jelzett és leáll). Olvastam egy hozzászólásban hogy az MCH Ref-nél van hasonló tünet. Az micsoda? És hol tudom állítani, ill. mi lenne a jó érték?
Előtte E6750-em volt, ami stabilan ment 426-os FSB-vel, aminél csak a CPU feszt kellett emelni minden más normál feszen ment. Létezik az hogy még 1.3500V-nál is többet kell adnom az E8400-nak a BIOS-ban?
Előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest