Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

TrollMetal aktív tag válasz  darál0w

üzenetére darál0w

üzenetéreAsus alaplappal nekem is volt már negatív tapasztalatom. Viszont soha sem volt ilyen jó dvd-rw mint ez az asus, halk gyors reagálású, és az asus vgam is odaver... egy szó mint száz (lcd monitoraikért nem vagyok odáig tény) alaplapot én sem preferálom annyira asusba... (kivéve prémium lapok. arra azért odafigyelnek...) 
- 

üzenetére darál0w

üzenetéreSajnos én egyenlőre megmaradok a másik nagy gyártóknál. Majd ha két év múlva azt látom hallom hog ezek a szériák tökjók, akkor talán elgondolkozom asrockban... (de mivel friss a husi lehet csak át van címkézve a szar  hogy nehogy utaljak minőségi áruként hirdetett lejárt szavidejű szarok árulásáért valami hipermarket esetén...) hogy nehogy utaljak minőségi áruként hirdetett lejárt szavidejű szarok árulásáért valami hipermarket esetén...)Köszönök mindent 
- 

üzenetére darál0w

üzenetéreKöszönöm. Csak kiváncsi voltam mit mondasz a kettő közti teljesítménykülönbségre... 
 Mindenki mást mondott de rád fogok hallgatni.965 nem jobb semmivel a szorzón kívül? tudom ugyanaz de nem lehet mégis némi difi? stepping stb... vagy nem éri meg a difi és 955. Köszönöm a tanácsokat. Legközelebb már uj cpuval leszek itt megmondván mit hozott. Jah igen még 1 kérdés... Lapot+ramokat cseréljek a proci végett? (jobb tun ingolási lehetőség stb... ddr3 nem jobb e) A pénz nem számít... szóval igy gondolkozz (tudom ha nem számítana i7em lenne) XD De minden amit veszek tudom cégem számlájára... maradjunk AMD-nél pls 
- 

TrollMetal aktív tag válasz  TrollMetal

üzenetére TrollMetal

üzenetéreEsetleg rosszul csináltam valamit? 
- 

üzenetére darál0w

üzenetéreNa megvan az eredmény. 3ghz + fesszel stabil mertkülönben prime 95 1 és 3 -as mag leáll... Azt hiszem ideje procit venni  Mit javasolsz? Vegyek ebbe egy phenom 2 965BE-t? vagy váltsak intel core 2 quad 8200 esre? (u.i.: hűtéssel nincs gond 53fok terhelve... Gigabyte procooler(vagy g power?) 2 vagy mivan rajt  ) )
- 

üzenetére TrollMetal

üzenetéreElőzmény: Kérdezted az alapfeszeket...  
- 

üzenetére darál0w

üzenetéreHa hazajöttem megirom az alapfeszt mert sajna fejből nem megy. a Ramok 2x2GB GEil ultra 2.1v. 1066 cl5 asszem. a ramok be vannak lőve a gyári ajánlott értékekre... 
 chipsetnek meg ilyesminek nem kell +fesz?
 A hőfok olyan 35-40 fok(inkább 35 ) idlében ilyen időjárás mellett. (25fokos szoba) ) idlében ilyen időjárás mellett. (25fokos szoba)
 Északi hídon egy kék zalman ül az sose ment 40 fok fölé...
- 

üzenetére TrollMetal

üzenetéreElfelejtettem irni hogy azért nem adtam neki +feszt mert tartok tőle hogy rosszul csinálnám... 
 Szóval ezért is nem álltam neki. a Kérdezés semmibe se kerül egy uj lap+proci kombó elég sokba 
- 

TrollMetal aktív tag Lenne egy kérdésem. Szeretném kicsit meghajtani a procit mert lassan érkezik az uj vga és cpu limites leszek /mag teljesítmény szempontból 9950Phenom black (tudom szorzólockmentes) de nem tudtam 3ghz nél jobbat kihozni emelgetés (feszkó) nélkül. szeretném efölé tornászni. 
 alaplap az infómnál...Kérnék pár tippet ez ügyben. Előre is köszönöm Üdv 
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
 )