- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
AjgorB25
csendes tag
válasz
speedydb23 #39265 üzenetére
Hoppá. XD Az 1.25 akart lenni.
2.5-ön szerinte már felgyulladt volna.
(Elnézést az elírásért, de mostanában sietősen írok, mert ha 5 percnél tovább tart a komment írás akkor kifagy az oldal vagy nem küldi el. Ez a hiba másnál is van?) -
AjgorB25
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni CPU tuningban. (Ha lehet szájbarágósan mert elég kezdő vagyok.)
Szóval adott egy ASUS Rampage IV Extreme, Intel Core i7 3960X és 8Gb 1600MHz-es RAM.
Sajnos sok dolgot nem tudtam meg a keresgéléseim során csak hogy a BIOS-ban 3 dolgot kell állítgatnom:
A proci órajelet, a VCORE feszt és a VTT feszt. Viszont (már) itt megakadtam... Egyrészt mi az a VTT fesz? (A CPU belső mem-jének a feszültsége akar lenni?) Illetve ennek a három adatnak milyen arányban kell lennie? Van valami számolási technika/algoritmus amivel ezeket ki lehet számolni? Mert az ok, hogy minden létező proci (névtől függetlenül) más és más, meg ki kell tapasztalni de még támpontot se találok a dolgokra. (Spec a proci leírása egy vicc.) Most így van beállítva: 4.2GHz, VCORE 2.5V, VTT 2.0V. (és megy
). Tudnátok valami oldalt ajánlani vagy esetleg írni pár tippet amiből kiindulhatok? Mert nagyon szívesen próbálkoznék én (és szeretném is megtanulni) csak azért nem akarom kiégetni a vasat...
Előre is köszönök minden fajta segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest