Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Na közben a TC is megjavult. Viszont, most a BIOS-ban 32 a CPU szorzó, és 3,2 GHz-t ír, de az oprendszeren belül sehol nem látom, hogy valóban annyi lenne az órajel

Próbáltam AIDA64-gyel és CPU-Z-vel. Valami nem jó? Vagy engedélyezzem a szorzó állítását az oprendszeren belül? -
DokiBaxxi
őstag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Most egyébként így néz ki a BIOS
CPU Specifications-nél semmit sem enged állítani, minden szürke -
DokiBaxxi
őstag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Bekapcsoltam, hát nem igazán van változás, de talán kevesebbszer csinálta, illetve a random beakadások megszűntek (volt talán 1 vagy 2, de ennyi). Majd még nyomok rá tesztprogikat meg méregetek is. Az a baj, hogy a BF4-nél nem tudom eldönteni, hogy azért vannak ilyen FPS dropok scope-ba zoomoláskor néha, mert valami nálam nem jó, vagy mert béta a játék

-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Martin97
üzenetére
Nem tudom, melyiket kell nézni, de ezeket írja.
Az OC Genie II bekapcsolása járhat valamiféle veszéllyel?
-
DokiBaxxi
őstag
Hali!
GTX 760 alá kicsit kevésnek érzem már a procimat, és szeretném tuningolni. Ha jól láttam, az 1. HSZ-ben AMD procik tuning van leírva, viszont nekem Intel i5-3350p van. Tudom, nem tuning proci, és tudom, nem tuning lapban van (MSI B75A-G43), de ettől független lehetne valamennyit húzni rajta? (Pár MHz-t) Csak hogy ne legyenek ilyen kis beakadások pl. BF4-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mert akkor átállítom és meglessük.

Ez automatikus, vagy át lehet állítani?