Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
wbalu8
csendes tag
sziasztok
szerintetek egy e3200+asus p5q -t 3200 mhz-en hosszútávon használhatok-e úgy, hogy ne purcanjon meg rövid időn belül? 1.232 v-on használom
-
wbalu8
csendes tag
egy i3-540 t szerintetek mekkora fesz.en lehet használni hosszútávon?
-
wbalu8
csendes tag
-
wbalu8
csendes tag
válasz
petiwr
üzenetére
szerintem tuningra elég gyenge. tesztelgettem egy napig kb. 10 fokkal hűtött jobban mint a gyári, és még zajos is volt. nálam egy nem hőcsöves ARCTIC COOLING Alpine 11 2600ért kb. ugyanazt tudta, és még csendesebb is volt. de ez saját tapasztalat, lehet másnak máshol másképp műkszik.
-
wbalu8
csendes tag
én is ilyesmire gyanakodtam, de akkor valószínű az alaplap a bűnös. most már csak az a kérdés, hogy mire lenne érdemes cserélni, hogy bírja is hosszabb távon, mert teljes configot nem szeretnék cserélni. ez csak egy ilyen játszós második gép itt a barátnőmnél
90%-ban ő használja. neki elég az alap órajel. viszont az MW3-hoz sajnos kevés a 2,4 
-
-
wbalu8
csendes tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
vettem új elemet és továbbra is ugyanaz a helyzet. :S
már arra is gondoltam, hogy vmi bios vírus lehet, mert nagyon rejtélyes ezaz egész. -
wbalu8
csendes tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
elvileg a legfrissebb bios van rajta. f14. azaz igazság, hogy semmilyen más beállítást nem képes hosszú távon megtartani az alapon kívül. ha beállítom és sikeresen elindul utánna egész nap működik, semmi baja, csak nem tudja megtartani a következő indításnál, de néha egy-két restartot is kibír.
-
wbalu8
csendes tag
sziasztok!
Már hónapok óta nem találom hol a hiba.
celeron e3200-as-ról lenne szó gigabyte ga-965p-ds3 alaplapban 4 giga kingmax 800mhz-es 2-szer 2 gigás kit-ben, és egy gigabyte 9800 gt oc 512mb.
a problémám az, hogy a bios hosszú távon, az alap beállításon kívül semmilyen más beállítást nem hajlandó tolerálni. az alap 2,4 helyett 3,2-őn szeretném használni.
beállítottam 266mhz-re 12-szeres szorzóval, a ramot 3-al osztottam így maradt 800mhz-en. néha elsőre elfogadja, szépen elindul, tesztelgetem, semmi hiba, 60 fok felé nem melegszik 1 óra prime95 után sem. nincs kékhalál. minden stabilan fut. viszont ha nyomok egy restart-ot, nem képes elindulni 3,2-őn első felindulásból egyből leáll és utánna 2,4-en indul újra. próbálkoztam már táp cserével is, de az sem oldotta meg a problémát. nem tudom mi lehet a gond. ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném, mert már nagyon bosszant a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Arc Raiders
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós kamerák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo TAB M11 tablet
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest