Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Új fejlemény: Pentium E6300 procim 1.3 V-on 3,8 GHz-et ment, de ezt még nem teszteltem Most értem haza az éjszakai züllésből....
Ha felkelek, tesztelem játék alatt is. Mégegyszer a lapom MSI P45-C51, tehát egy low budget lap. 3,7 GHz-en stabil volt. Egyelőre ennyit egy züllött felhasználól. Rúgjatok be Ti is!!!!!! -
hajbel
addikt
A processzor. Ez pedig egy teszt, amiben látszik, hogy hogyan néz ki, cpu-z (megnéztem, ugyanaz, mint az enyém) stb. Azt írják, hogy launch date 2009 Q2, tehát nem olyan nagyon régi
-
-
hajbel
addikt
válasz
gabber9511
üzenetére
Nálam egyszerűen megfagyott 5-10 másodperc játék után (pontosabban unrealt 3 alatt jól viselkedett, 5-10 másodperc PES 2010 után csinálta ezt), láttam a kurzort a fagyott képernyőn, majd azt hiszem kilépett magától. Visszavettem 5-el az fsb-t és simán lement 30 perc játék, de ezek szerint csak ennyit lehet tuningolni.
-
hajbel
addikt
válasz
üzenetére
Nekem is e6300-am van. Biosból sima fsb emeléssel 3215 Mhz-re sikerült emelni (ez 305 fsb, 10,5-ös szorzóval, 310-nél már fagyott a játék) fesz emelés nélkül, gyári hűtővel. Az alaplapom MSI P45-C51.
Kérdem a többieket, hogy normális ez? Szerintem kevés... Van valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ha felkelek, tesztelem játék alatt is. Mégegyszer a lapom MSI P45-C51, tehát egy low budget lap. 3,7 GHz-en stabil volt. Egyelőre ennyit egy züllött felhasználól. Rúgjatok be Ti is!!!!!!