Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
P35-ös chpset mellett(MSI lap),mekkora VTT-t és NB-t lehet adni egy Yorknak 24/7-be?
-
Dark KillerX
addikt
Nyugodtam hagyhatod az órajelet(3Ghz-en)mert bírni fogja a gyári hűtés,én már vagy 8-9 hónapja használom azzal 3,4Ghz-en és semmi gondom vele
,de persze már csak szerdáig,mert jön a V60-os [link].
Mod Amúgy nálam azért ilyen alacsonyak a hőmésékletek,mert a gyári hűtésnek hátulról,és a ház oldallapjába épített 8cm-es ventikkel segítek.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
lizakattila #9346 üzenetére
Hű ez nagyon kimerítő volt.
-
Dark KillerX
addikt
Az alaplap Bios-ban a Spread Spectrum funkció mire való.
,mert rákerestem de érdemleges választ sajna nem találtam.Köszike.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest