Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fater38
tag
válasz
bugizozi
üzenetére
Szia!
Megoldódott a dolog,nem hagyott nyugodni a dolog,addig turkáltam míg megtaláltam.Az eszközkezelő látta a négy magot,de az oprendszer csak a proci felét használta,ugyanis be volt állítva az -msconfig-rendszerindítás-speciális beállítások-ban a két processzor, mert hát egy e8400 volt benne és nem is foglalkozott a másik két maggal
Nem gondoltam volna,sőt még a level 2 is csak 3072 kbytes volt.Először 0-ra kellett állítani és csak egy rendszer indítás után lett jó.
Hátha más is idetalál ezzel a kis gonddal,neki hasznos lesz.Talán. -
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi
üzenetére
Érdekes ha auto-n van a DRAM akkor 400 MHz FSB-nél 1066 a DRAM, 399 FSB-nél meg 1200

De hiába állítottam manuálisra a DRAM-ot, nem tudtam olyan arányt beállítani hogy elinduljon a Windows, sőt néha még a bios sem jött be elsőre

Auton 2,8-n még elindult
Valami ötlet, hogy működőképes legyen 3 GHz-en?

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Projektor topic
- Synology NAS
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nem gondoltam volna,sőt még a level 2 is csak 3072 kbytes volt.Először 0-ra kellett állítani és csak egy rendszer indítás után lett jó.