- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
barisssa #15042 üzenetére
mivel elég nagy szorzokkal árulják az AMD procikat így a 250-280as RCvel is elég szép eredményeket lehet elérni. van a lapodnak topikja. kérdezz be oda, hogy mit bír a lap.
ezt Amúgy felismeri mert nincs az adatlapon h "ezt" felismerné!!! csak úgy kérdem - viszont nem értem
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
barisssa #15040 üzenetére
kössz
BE procit nem nehéz tuningolni...állítod a szorzot, meg mellé a CPU feszt és kész is vagy...
szorzozáras procival kicsit más a helyzet...állítod az RCt(reference clock, intelnél FSB
) és ennek hatására nő a HT és NB orajele , vmint a ramé is. na ezeket mindig vissza kell osztogatni...és nemtudom mit bírhat a lapod RCben...vhol 250-280 között megakadna...de lehet annyit se menne....bár az se kevés
BE = Black Edition azaz szorzozármentes. ezt így árulják. a nevében is benne van. pl phenom II 955 BE. így van a neve
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
barisssa #14988 üzenetére
hali.
elolvastam az alattad lővő HSZeket is, így már látom kaptál választ. de sokra ne számíts
volt ilyen procim. 3,1ghz volt, amit ki tudtam belőle szedni...szoval igencsak a határon jársz. AUTOn feszt tuning közben nemhagyunk...szépen állítsd be manuálisan a kívánt értékre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest