Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz
P3TR!CK #31260 üzenetére
Az kellene legalább, hogy ugyan olyan chip legyen rajtuk. Nem ismerem ezeket a memókat, de valószínű hogy különbözőek, így nem tudja dualban kezelni őket a géped.
Ha van rá lehetőséged, azért próbáld ki, teszteld le alaposan (memtesttel és windowsból is), máskülönben 2x4gb vagy 4 u. olyan 2gb-os memória kell neked. (már ha tényleg szükséged van 8gb-ra)
-
eight
senior tag
válasz
P3TR!CK #27129 üzenetére
egyébként gondolom pci-e 100-on van, mert attól is lehet ilyen gond.?
szerk.: @#27136 : annyin
Csak megosztanám a topikkal, hogy múlt hétvégén tuningolgattam egy kicsit a gépet, és aztán ahogy kell a végeredményre ráengedtem mindent amim csak volt. (6 óra prime-blend, memetest, ibt, orthos, aida-stabilitás teszt.. stb...szóval mindent)
Viszont most Pénteken gyerekre vigyáztam, aki ügyes volt és jutalomból játszhatott egy kicsit a Minecraft-al. Már a kezdetektől tolja, (amikor még elég ismeretlen volt), szóval hozzászokott már hogy sokszor lefagy. De most szólt hogy valami baj van. Én elintéztem azzal hogy biztos frissitettek, és ez most valami bug, de aztán ránéztem, és tényleg a feltünően sokszor dobta ki a desktop-ra, meg egyszer reset is lett a dologból.
Jött egy megérzés (én kis korom óta zsigerből kezelem a gépeket
), és adtam egy kis +feszt a procinak. Meggyógyult töle, majdnem lepetéztem.Ha visszaveszem egyel a feszt, akkor is lefut minden létező tesz amit csak akartok, de a Minecraft-nak kell az a kicsi plusz, pedig 20% jobban meg sem kergeti a procit, szóval még csak nem is értelmes a történet, de tényleg, ha nem kapja meg a + feszt, akkor állandóan ledobál a szerverről, vagy csak simán kidob a desktopra.
Szóval csak ennyit a szintetikus stabilitás tesztekről
-
PH-User
addikt
-
PH-User
addikt
válasz
P3TR!CK #26989 üzenetére
Szia!
Ai OC - Manual
CPU Ratio Control - 9
FSB Frequency - 450
PCIE Frequency - 100
DRAM Frequency - Annyit állíts be, amennyi a memóriád gyári feszültsége
...
...
...
CPU Spread Spectrum - Disabled
PCIE Spread Spectrum - Disabled
...
CPU Voltage: Előbb nézd meg CoreTemp programmal, hogy mennyi a VID, aztán tudom mondani
....Első körben ennyi, de mondom, előbb nézd meg a VID-et!
darál0w - Igen! Kettő és feles ká.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Formula-1
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest