Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
winfier
senior tag
válasz
wolf7191
üzenetére
kapásból user error látok ahogy leírtad a dolgokat.
1. CPU Voltage: elég lesz szerintem 1,25V is.
2. CPU PLL Voltage: 1,5V!!! ezt soha nem kell állítani, vagy nagy ritkán, de az is magas fsb-nél ami 600+ fölött van, de itt se mindig.
3. FSB Termination Voltage: ezt a proci feszhez állítsd. (dropp)1,2VA többi feszben sajna nem tok segíteni, mert nekem giga lapom van és nem vágom az asus beállításokat. A lapod topikjába jobban tudnának segíteni. A ramnak meg azt a feszt add amit előír a gyár.
(Wolf procikat ne orthossal teszteld, hanem prime95-tel, sokkal megbízhatóbb wolf-hoz.)

-
KaraDani
addikt
válasz
wolf7191
üzenetére
Te most miről beszélsz, mi támogatja?
jfehervari -nak írtam, hogy nehogy cserélje a memóriáit DDR3 ra, mert a P35 DS3L je DDR2 es lap.Amúgy, az én lapomnál se szerepel a ramom a kompatibilitás listában. Szép lenne, ha csak az menne vele ami a listában van. Ettől függetlenül lehet a ramokkal van gond, csak arra akarok célozni, hogy azt a listát se kell szent és sréthetetlennek tekinteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- HP 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jfehervari -nak írtam, hogy nehogy cserélje a memóriáit DDR3 ra, mert a P35 DS3L je DDR2 es lap.