Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlutor
aktív tag
-
redzsi
senior tag
Kész feladom. Egyszer sikerült, 2200mhz-emelni a cpuz szerint is. Majd újraindítás után
a szokásos felszólítás fogadott. Warning! Safe mode. Please resetting cpu frequency cmos setup. F1-el továbbléptem windows betölt, és már megint 2000mhz. A feszt nem babráltam.
Vagy rosszúl csinálok valamit, vagy ennyi a max.
Azért köszi a segítséget
-
zlutor
aktív tag
F1-gyel valoszinuleg azt kerted, hogy az utolso mukodo beallitasokkal induljon...
Probaltal adni neki plusz feszt?
De fokent a memoriat visszaosztottad? Mert ha a BIOSban 800-on (CPU/5-os beallitas) van, akkor ~960MHz-en akarod jaratni a memot. Amit alapban nem biztos, hogy vinni fog.

Ha atalitod manualra - 667-re (CPU/6) - akkor fog 240-es FSB mellett pont 800-on menni...
-
zlutor
aktív tag
Igen, 1,4V-on ment ennyit... tobbi reszlet itt
De az igazsaghoz hozza tartozik, hogy ekkor kb. ket ora CoD4 utan volt ujraindulasom is - annak ellenere, hogy tobb, mint 1 ora Othos megvolt csont nelkul...

Szerintem tulmelegedett vagy a memo (+0,1V), vagy az alaplapi chipset (kezzel merve is forro volt
) - ezen iranyban keszulok fejleszteni a hutesen, ha idom lesz es akkor szerintem stabil lesz teljesen. 
A 2,5GHz-et csont nelkul viszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest