Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha 1,44-gyel megküldené..lenne egy gyors procija
(nem mondom,h tegye)de nálam az még 24/7-be is belefér.
[ez bios 1,58v-volt és nem valid,prájm..]
S a proci uúgy ment utána 0,9v-on 3GHz-en mint előtte.2 hete adtam el,nem is kevésért..
-még1x!!
em azt mondom,h ez a jó,s minden proci szereti..!! -
puttputt
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha nem is füsttel, de jókora teljesítményromlással... amatőrebb koromban nekiálltam egy E7300-ast 1,6V körül 4ghz-n, első nekifutásra, mondani sem kell, gyári hűtésen, gyenge táppal... sikerült is, gond nélkül betöltött, cpuz képkészítés, 60 fok, örömködés... aztán persze másodszorra már semmi...
Nekiálltam 3,8ghz-re, 1,7-en! Működött, rendben volt, aztán másodikra, mert jöttek a válaszok, hogy kinyírom a procit...stb., leszedtem 1,5-re, persze nem indult... aztán 3,5-3,6 1,4-en, elment. Következő bekapcskor már az sem, csak ha 1,5 körül, vagy afölé raktam.
Alapórajelen végül is működött tovább gond nélkül, alap beállításokkal, emelések nélkül, de hajtani már egyáltalán nem lehetett.
Ez egy tanulságos sztorija a hirtelenkedő tuningok végének, remélem senkinek sem lesz ilyen élménye és "előbb kérdez, aztán válaszol" és nem fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Projektor topic
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- DXRACER Prince L gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nem mondom,h tegye)de nálam az még 24/7-be is belefér.
em azt mondom,h ez a jó,s minden proci szereti..!!