- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Nem, nincs itt régebbóta, csak hogy kijavítsalak.
Ami pedig a memóriákat illeti, nem nevezném az A-Data-t felsőkategóriásnak. Egyébként is ez úgy szokott lenni, hogy sok cég kiad egy "komolyabb" RAM-ot is, aminek persze az ára is komolyabb a simához képest, de szerintem ezt nem kell magyaráznom, mindenki tudja, hogy megy ez. Aki pedig a Corsair nevét nem tartja nagynak, az magára vessen.
Nem tudom, mióta foglalkoztok komolyabban a számítástechnikával, de 4-5 éve 2 nagy RAM márka volt: Kingstone és Corsair... ennyi. A Kingsoton manapság nem kimondottan készít tuningpotenciállal bővelkedő RAM-okat, a Corsair annál inkább, és ez évek óta így van. Még egyszer és utoljára hangsúlyozom, nem azt kérdőjeleztem meg, hogy jó-e a Geil, csak azt, hogy miért vennék egy olyan RAM-ot, ami 1-2 éve van a köztudtaban, ha alig drágábban vehetek egy olyat, ami már évek óta az élmezőnyben van (és mellesleg ma is jó híre van, nem úgy, mint pl. a Kingstone-nak).
És itt nem csak a "veszekedést", de a RAM-vitát is befejezem. Igazából annyi válasz elegendő lett volna nekem, hogy "azért vettem Geil-t, mert olcsóbb, mint a Corsair, és jól húzható"... erre voltam kíváncsi, és meg is kaptam a választ, csak kissé nehézkesen jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest