- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi7799
tag
válasz
IO.sys #46536 üzenetére
Az eredmény fenomenális lett.. Először is teszt alatt, 4400MHz-en épp csak egy-egy pillanatra éri el a 80 Celsiust egy-egy mag, egyébként alapjáraton 29Celsius. Előtte max 4200MHz-ig tudtam húzni és ott már 100Celsius feleti maghőfokok fagyások stb-stb jöttek.. Alapjáraton pedig 40 Celsius volt a minimum. Szóval összvissz cirka 15-20 fokkal lett hűvösebb
Mindent frankón csináltam, alkoholos tisztítás, gumikesztű, por és zsír mentes felületek.. Próbaképp folyékonyfémet használtam azonban a kupak és a hűtő között is. Gondosan elterítettem, aztán a felesleget szépen vissza szívtam a fecskenőbe, nem volt nehéz, mert olyan mint a higany.. Ha kicsit ferdén tartottam a procit, össze gyűlt az egyik sarokban, így már könnyű volt felszívni.
Ja, és a Single channel probléma is megoldódott. Ahogy mondtad, talán az alapos tisztításnak köszönhetően.
Hálás köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hálózati / IP kamera
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged