Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
IO.sys #45871 üzenetére
Megpróbálom azt is amit te írtál. Igazából a guideban kitér arra hogy fogunk ram frekit állítani stb... a későbbiekben. Próbálkozom , találtam hasonlóakat de lépésről lépésre - szájbarágósan ez volt a leg célra vezetőbb. Lehet hülyeséget írok de mielőtt alap beállításokra raktam volna láttam egy olyat hogy 4000Mhz 0,72v kapott , lehet hogy elnéztem valamit de ezelőtt egy hozzáértő barátom csinálta és lehet ő pont megtalálta ? azt amit most te kérsz tőlem. Meglesem. Egyébként a jövő héten fog delidet kapni és Thermal Grizzly Conductonaut társaságában fogom felkenni
A C state - EIST -et vissza kell majd kapcsolnom ha megtaláltam a stabil oc-t de addig is jobb ha minden statikus így nem zavar be tesztelés közben, nem 100% ra állítja csak lehet hogy stress test közben problémát okozhat. Hülyeséget írt volna ? Amúgy 1000w 87+ Gold Enermaxos tápom van szóval nem hinném hogy problémát okozna neki főleg úgy hogy jelenleg nincs bent az 1080Ti
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest