Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
muffwaders
csendes tag
válasz
holozis_HUN #45349 üzenetére
Nekem is
A videókártyát karácsonyi akcióban vásároltam most, külföldről. A többi komponens 1,5-2éves, akkor más volt a helyzet. Egy 1GB-os HD6670-et váltott le
kb. 70 ezer ft volt a kártya egyébként, úgy gondoltam, hgy akkor már inkább legen az, kis futureproofing
(A proci, alaplap, ram kombó 50-55 ezer volt amikor vettem, eléggé budgetelés volt...)
UPDATE: este végül rendbe szedtem kicsit a dolgokat. Visszaraktam mindent gyárira, OverDrive-ot le is töröltem. Sikerült a BIOS-ból meghúzni a dolgokat. CPU: Turbo Off, 4,1Ghz, kis lájtos húzás, alap feszültséggel, kis noszogatásnak csak. RAM: XMP1, 1600Mhz. a winfows memory diagnostic és a memtest86 sem talált hibát (bár utóbbit nem próbáltam most multithread üzemmódban). Képernyő villogást, egyéb furcsaságokat nem tapasztaltam, ám leállásnál ismét lefagyott. Kiírja, hogy leállítás, és a kis forgó köröcske is leállt, vártam vagy egy percet, majd kinyomtam gombbal:S van-e ötlete valakinek, hogy mi okozhatja? Hogy tudok windows hibákat keresni, javítani? Olyan szépen beállítgattam mindent, nem szeretném újrahúzni
és a lemaradt screenshot:
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest