Hirdetés
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
muffwaders
csendes tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nekem is
A videókártyát karácsonyi akcióban vásároltam most, külföldről. A többi komponens 1,5-2éves, akkor más volt a helyzet. Egy 1GB-os HD6670-et váltott le
kb. 70 ezer ft volt a kártya egyébként, úgy gondoltam, hgy akkor már inkább legen az, kis futureproofing
(A proci, alaplap, ram kombó 50-55 ezer volt amikor vettem, eléggé budgetelés volt...)
UPDATE: este végül rendbe szedtem kicsit a dolgokat. Visszaraktam mindent gyárira, OverDrive-ot le is töröltem. Sikerült a BIOS-ból meghúzni a dolgokat. CPU: Turbo Off, 4,1Ghz, kis lájtos húzás, alap feszültséggel, kis noszogatásnak csak. RAM: XMP1, 1600Mhz. a winfows memory diagnostic és a memtest86 sem talált hibát (bár utóbbit nem próbáltam most multithread üzemmódban). Képernyő villogást, egyéb furcsaságokat nem tapasztaltam, ám leállásnál ismét lefagyott. Kiírja, hogy leállítás, és a kis forgó köröcske is leállt, vártam vagy egy percet, majd kinyomtam gombbal:S van-e ötlete valakinek, hogy mi okozhatja? Hogy tudok windows hibákat keresni, javítani? Olyan szépen beállítgattam mindent, nem szeretném újrahúzni

és a lemaradt screenshot:

Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Akvarisztika
- Építő/felújító topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- JBL Charge 5
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A videókártyát karácsonyi akcióban vásároltam most, külföldről. A többi komponens 1,5-2éves, akkor más volt a helyzet. Egy 1GB-os HD6670-et váltott le
kb. 70 ezer ft volt a kártya egyébként, úgy gondoltam, hgy akkor már inkább legen az, kis futureproofing