Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamrapkor
tag
válasz
aftercooler
üzenetére
vsync-el alapból le esik az fps-ed rendesen én azt mindig kikapcsolom van olyan játék aminél nem, van olyan aminél igen. Far cry az update miatt droppol, kell neki update és jó lesz.Heaven benchmark mint mérő jó
igen van olyan pont ami eőrsebb kártyát igényel lehet olyan beállításra raktad! 770-sem teljesítene alatta jobban!(Heaven benchmark) sőt rosszabbul még.Bár mondjuk nekem, 4x filtering-el nem esett be 20 fps alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
igen van olyan pont ami eőrsebb kártyát igényel lehet olyan beállításra raktad! 770-sem teljesítene alatta jobban!(Heaven benchmark) sőt rosszabbul még.Bár mondjuk nekem, 4x filtering-el nem esett be 20 fps alá.